Nukopijuota
Kovas 13
20:00
-
22:00
Dainuojanti revoliucija | The Singing Revolution Renginys internete Žiūrėti Facebook

Parodos “The Singing Revolution” (kuratorius Dario Martinelli) pristatymas

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga generalinis konsulatas Los Andžele bei Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejus kviečia į parodos “The Singing Revolution/Dainuojanti revoliucija” pristatymą.

Renginio programa:

– Sveikinimo žodį tars prof. Vytautas Landsbergis bei renginio organizatoriai Lietuvos Respublikos generalinis konsulatas Los Andžele ir Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejus.
– Parodą pristatys jos kuratorius prof. dr. Dario Martinelli (Kauno Technologijų Universitetas)
– Istorikė, visuomenininkė Luka Sinevičienė kalbins Dainuojančios revoliucijos ir Roko maršų dalyvius iš Lietuvos ir JAV – Algirdą Kaušpėdą, Arvydą Juozaitį, Darių Polikaitį, Virgis Stakėnas ir Igną Marcinkevičių, o istorikas Darius Juodis pasidalins istorinėmis įžvalgomis. Renginio dalyviai taip pat turės galimybę užduoti savo klausimus bei išgirsti Dainuojančios revoliucijos metu skambėjusius kūrinius;

Renginio kalba: anglų (parodos pristatymas) ir lietuvių (sveikinimai, diskusija).
Renginio dalyviai turės galimybę kovo 11-14 d. nemokamai peržiūrėti G. Žickytės dokumentinį filmą “Kaip mes žaidėme revoliuciją”.
Renginio laikas: kovo 13 d., šeštadienis, 10 AM PST (Los Andželo laiku), 12 PM CST (Čikagos laiku), 1 PM EST (Niujorko laiku), 20 val. Lietuvos laiku.

Maloniai kviečiame iš anksto aplankyti virtualią parodą

DĖMESIO! Būtina išankstinė registracija: 
https://zoom.us/webinar/register/WN_bd9Y_oBPTmiAc23HSln5BQ

Eiti prie įrankių juostos